Over mij


Liefde voor paarden en fotografie

foto chavelli2aVan kleins af aan ben ik met paarden bezig, de liefde voor paarden heb ik overgenomen van mijn opa en mijn moeder. Met het maken van een foto wil ik een moment of herinnering vastleggen, op zo’n manier dat wanneer u bij het zien van die foto, in gedachten weer terug bent bij dat moment of die herinnering. Dit betekent dat ik in de foto graag het gevoel wil vastleggen dat door het zien van de foto weer terugkomt.

Over mij

foto chavelli4Ik ben Chavelli Splinter, geboren in Amsterdam en ben 32 jaar. Zelf heb ik een super lieve Fjord “Tico”, die vaak voor mij moet poseren. Omdat hij nu van zijn welverdiende pensioen mag genieten rijd ik op verschillende verzorgpaarden. Ik begon zoals velen op een manege met dressuurlessen. Behalve dressuur houd ik me bezig met Parelli en vrijheids­dressuur. Mijn passie voor fotograferen begon rond mijn 13e en het werd steeds meer een droom om daar daadwerkelijk mee aan het werk te gaan. Ik had mijn eerste compactcamera op mijn 14e. Toen zat ik al de hele zaterdag op mijn manege naar de les te kijken en stiekem van mijn lieveling foto’s te maken. Door de jaren heen ben ik steeds gekker geworden op fotograferen. Al snel volgde er een spiegelreflex-camera om de beelden zo goed mogelijk te kunnen vastleggen. Ik wilde super graag naar een fotografieschool, dat is voorlopig alleen maar een droom gebleven vanwege financiële omstandigheden, maar nu ik wat ouder ben wil ik deze droom waar gaan maken. Ik wil me blijven verdiepen in de fotografie en ga daarom ook verder met het volgen van cursussen.

Passie

Mijn passie is om een mooie of juist een gevoelige foto voor u maken, één om later naar terug te kijken en te denken “wat een mooi moment was dat” en weer helemaal in die foto weg te dromen. Ik ben pas tevreden als ik u en uw paard samen zie genieten en ik zou graag mijn ervaringen met u willen delen.

 

Neem NU contact op voor een afspraak!